چگونه بفهمیم کسی ما را در اینستاگرام بلاک کرده است؟(بلاک شدن در اینستاگرام) - فالو وان

امتیاز ۰ از ۵ – ۰ رای
spinner در حال ثبت رای

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه متوجه می شوید که شخصی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است؟ یا وقتی بلاک می شوید چه اتفاقی می افتد؟ اگر فکر می کنید در اینستاگرام بلاک شده اید، آن را شخصی نگیرید. گزینه مسدود کردن برخی از کاربران یک ویژگی ساده برای حفظ حریم خصوصی است که می تواند توسط هر کسی استفاده شود و لزوماً به این معنی نیست که شما دشمن جدیدی ساخته اید.

برای راحتی شما دوستان عزیز🎧

با یک مقاله جذاب دیگر با فالووان همراه باشید و تا انتها ما را همراهی کنید

در حالی که این روند کاملاً ساده نیست، چند راه وجود دارد که بفهمید برای شما اتفاق افتاده است یا خیر؟

چگونه بفهمیم کسی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است؟

اگر به طور ناگهانی پست‌ها و استوری‌های شخصی را در اینستاگرام مشاهده نکردید، ممکن است به این نتیجه برسید که کاربر تصمیم گرفته است شما را از مشاهده محتوای او بلاک کند. در حالی که ممکن است اینطور باشد، این امکان نیز وجود دارد که آنها به تازگی پست خود را متوقف کرده یا حتی حساب خود را حذف کرده باشند. در اینجا چند راه برای تشخیص اینکه آیا در اینستاگرام بلاک شده اید وجود دارد:

حسابی که شما را مسدود کرده است، وقتی از نوار جستجو برای جستجوی آن استفاده می کنید، نمایش داده نمی شود.

اگر بتوانید به صفحه نمایه آنها بروید، نمی‌توانید پست‌هایی را از حسابی که شما را مسدود کرده است ببینید. به جای شبکه ای از پست ها، پیام “هنوز هیچ پستی وجود ندارد” را مشاهده خواهید کرد، حتی اگر به وضوح تعداد پست هایی را که آنها در حساب خود دارند مشاهده کنید.

لایک ها و نظرات اکانتی که شما را مسدود کرده است از همه پست های شما ناپدید می شوند.

دیگر نمی توانید DM را به حسابی که شما را مسدود کرده است ارسال کنید یا از آن DM دریافت کنید.

چ کسی مرا بلاک کرده

آیا آنها اینستاگرام خود را حذف کردند یا من را بلاک کردند؟

مواقعی پیش می آید که ممکن است فکر کنید شخصی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است، اما در واقع اکانت غیرفعال یا حذف شده است. پس چگونه می توانید تفاوت را تشخیص دهید؟

ساده! اکانت اینستاگرام غیرفعال یا حذف شده در نتایج جستجو نمایش داده نمی شود و اگر بخواهید از طریق URL آن نمایه را مشاهده کنید، یک پیام خطا دریافت خواهید کرد. این یک نشانه مطمئن است که حساب دیگر وجود ندارد.

به یاد داشته باشید، حساب‌هایی که شما را مسدود کرده‌اند، همچنان وجود دارند. با وجود اینکه تعداد پست‌های آن‌ها همچنان در بالای صفحه قابل مشاهده است، صفحه نمایه می‌گوید «هنوز هیچ پستی وجود ندارد». در همین حال اکانت های حذف شده به سادگی از اینستاگرام ناپدید می شوند.

اما، اگر شما نیز چیزهای غیرعادی مانند مواردی را که در سایر اکانت های اینستاگرام مشاهده می کنید، تجربه می کنید، ممکن است اینستاگرام کار نکرده یا عقب مانده باشد

چه اپلیکیشن هایی به شما نشان می دهند که چه کسی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است؟

اگر واقعا نگران این هستید که بدانید چه کسی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است و نمی‌خواهید خودتان این کار را انجام دهید، می‌توانید از یک برنامه شخص ثالث برای یافتن اطلاعاتی که به دنبال آن هستید استفاده کنید.

یک نکته مهم و قابل احتیاط: اگرچه اینستاگرام با برنامه‌های شخص ثالث کار می‌کند تا به افراد اجازه دهد پست‌ها و استوری‌ها را زمان‌بندی کنند، اما هیچ برنامه تایید شده توسط اینستاگرام برای شناسایی کاربرانی که شما را بلاک کرده‌اند وجود ندارد. بنابراین، با مسئولیت خود از برنامه های زیر استفاده کنید

چ کسی مرا بلاک کرده

آیا می توانید لیستی از افرادی که شما را در اینستاگرام بلاک کرده اند را مشاهده کنید؟

بدون استفاده از یک برنامه شخص ثالث، کشف اینکه چه کسی شما را مسدود کرده است نیاز به بررسی دارد. این به این دلیل است که هیچ لیستی از حساب‌هایی که شما را مسدود کرده‌اند وجود ندارد. این به این دلیل است که اینستاگرام می خواهد مسدود کردن خصوصی حساب ها را آسان کند

وقتی بلاک می شوید چه اتفاقی می افتد؟

بنابراین، شما اطلاعاتی را انجام داده اید و متوجه شده اید که شخصی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است. سپس باید چه بکنید؟ راستش را بخواهید، توصیه می کنیم آن را فراموش کنید و ادامه دهید. اما اگر هنوز سوالی دارید، ما پاسخ هایی داریم.

آیا می توانید پروفایل شخصی که شما را بلاک کرده است را ببینید؟

آره. شما می توانید مشخصات فردی را که شما را بلاک کرده است ببینید، اما نمی توانید پست های او را ببینید. در عوض، پیامی را مشاهده خواهید کرد که می گوید: «هنوز هیچ پستی وجود ندارد».

آیا می توانید به شخصی که شما را در اینستاگرام بلاک کرده است پیام دهید؟

می توانید برای شخصی که شما را در اینستاگرام بلاک کرده است پیام ارسال کنید، اما دریافت نمی شود. تمام هدف ویژگی مسدود کردن این است که ارتباط بین فردی که مسدود کننده را انجام می دهد و کسی که مسدود شده است را از بین ببرد.

چ کسی مرا بلاک کرده

وقتی به کسی که شما را بلاک کرده پیام می دهید چه اتفاقی می افتد؟

اینستاگرام هیچ پیامی را از حساب مسدود شده به حسابی که مسدود کرده است ارسال نمی کند. حتی اگر آن حساب در آینده شما را از حالت انسداد خارج کند، پیام‌هایی که در زمانی که مسدود بود ارسال می‌شوند هرگز دریافت نمی‌شوند.

مسدود کردن در اینستاگرام یک ویژگی حفظ حریم خصوصی و ایمنی است که برای محافظت از کاربران در برابر محتوا و حساب‌هایی که نمی‌خواهند ببینند طراحی شده است. هر کسی می تواند هر کسی را به هر دلیلی مسدود کند. حتی اگر متوجه شوید که شخصی شما را مسدود کرده است، باز هم نمی توانید کاری در مورد آن انجام دهید. بهترین اقدام شما این است که آن را رها کنید و ادامه دهید. همچنین پست ما را در مورد Shadowban در اینستاگرام بررسی کنید و در مورد چگونگی دانستن اینکه آیا shadowban شده اید و با آن چه کاری انجام دهید بیشتر بیاموزید.

خوشحالیم که با مقاله دیگری با فالو وان همراه بودید و امیدواریم که به سوالات شما پاسخ کاملی داده باشیم.

برای دریافت هر گونه سوال دیکر در خصوص ایسنتاگرام با تیم مشاوره مجری ما در تماس باشید.

مقاله های پیشنهادی سایت فالووان:

ده اشتباه رایج در هشتگ نویسی که نباید مرتکب شوید!

ترفندهای اینستاگرام که باید بدانید

ربات اینستاگرام چیست؟

 


برچسب ها: